ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Vi har läxhjälp och privatundervisning i Olofström för barn och ungdomar i flera årskurser och använder oss bara av lärare med gedigen erfarenhet, nämligen pensionerade lärare med många års erfarenhet av svensk undervisning. I Olofström kan vi erbjuda läxhjälp i franska, engelska och tyska.

läxhjälp i Olofström
Våra lärare brinner för att undervisa och barns utbildning och känner att de har så oerhört mycket att bidra med. Att de är pensionerade är inte en nackdel, utan något positivt! Efter ett helt arbetsliv i svenska skolor, är de väldigt duktiga på sina ämnen och på hur barn lär sig. Kunskapsugglan och alla de lärare som arbetar för oss, är överens om att ungdomar lättast lär sig av professionella lärare med stor erfarenhet av undervisning!

Läxhjälp i Olofström

Vi i Kunskapsugglan har skapat ett sätt att arbeta som leder till så lite administration som möjligt och maximalt med undervisningstid. Arbetssättet är omtyckt av lärare, barn och föräldrar. Hur studiehjälpen ska utformas överlämnar vi åt lärare, elever och föräldrar att besluta själva! Våra lärare är RIKTIGA lärare som inte bara har en lärarutbildning utan även erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du är på jakt efter läxhjälp som utförs av lärare med gedigen erfarenhet och omfattande kunskaper är det Kunskapsugglan du skall kontakta.

Vi har lärare lediga i Olofström; fyll i intresseformuläret nedan, så kontaktar vi er med förslag på lärare. Längre ner på sidan kan du läsa om vilka lärare vi har i Olofström.

Intresseanmälan- kvalificerad läxhjälp

Fyll i dina uppgifter nedan, så återkommer vi med förslag på lärare. Din förfrågan är inte bindande. Även vuxna är välkomna!
  • Exempelvis dyslexi, ADHD eller andra liknande hjälpbehov.