ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Kunskapsugglan kan erbjuda läxhjälp i Karlshamn för barn i flera åldrar och samtliga våra lärare är lärarpensionärer. De har flera års erfarenhet från svensk undervisning och många av dem har tidigare jobbat med barn och ungdomar som har speciella behov. I Sölvesborg kan vi erbjuda läxhjälp i franska, tyska, matte, fysik och engelska.
Läxhjälp i Karlshamn
Att våra lärare är pensionerade är inte en nackdel, utan snarare en väldigt stor fördel! Efter ett helt arbetsliv i svenska skolor, är de väldigt duktiga på sina ämnen och vet hur barn och ungdomar lär sig bäst. Kunskapsugglan och alla de lärare som arbetar åt oss, är överens om att elever lättast lär sig av professionella lärare med gedigen erfarenhet av undervisning.

Efter att du har fyllt i vårt intresseformulär, sätter vi igång med att hitta den mest lämpliga läraren åt er. Tid och plats för läxhjälpen bestämmer ni sedan om tillsammans med läraren.

Läxhjälp i Sölvesborg

Kunskapsugglan har tagit fram ett sätt att arbeta som leder till så lite administration som möjligt och maximal med undervisningstid. Hur studiehjälpen ska utformas överlämnar vi dock åt lärare, elever och föräldrar att besluta själva! Våra lärare är RIKTIGA lärare med stor erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du är på jakt efter läxhjälp som utförs av lärare med gedigen erfarenhet och omfattande kunskaper är det Kunskapsugglan du skall kontakta.

Vi har lärare lediga i Sölvesborg. Fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi er omgående. Längst ner på sidan kan du även se vilka lärare vi har tillgängliga i Sölvesborg.

Intresseanmälan- kvalificerad läxhjälp

Fyll i dina uppgifter nedan, så återkommer vi med förslag på lärare. Din förfrågan är inte bindande. Även vuxna är välkomna!
  • Exempelvis dyslexi, ADHD eller andra liknande hjälpbehov.