ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Har du behov av studiehjälp i Malung-Sälen? Kunskapsugglan använder endast väldigt skickliga, ofta pensionerade, lärare med flera decenniers arbetslivserfarenhet från svensk skola. Vi kan utbilda i de flesta ämnen och med barn i flera åldrar, från första klass till tredje klass på gymnasiet. Vi har lärare som har jobbat med barn som har speciella behov, som dyslexi och ADHD.

Läxhjälp i Malung-Sälen
Våra lärare brinner för undervisning och barn och ungdomars lärande och känner att de har så otroligt mycket kvar att ge. Deras ålder är ingen nackdel, utan en stor fördel! Efter flera decenniers arbete i svenska skolor, är de specialister på sina ämnen och på hur barn och ungdomar fungerar. Vi i Kunskapsugglan och alla de lärare vi har anställda, är överens om att ungdomar lättast lär sig av professionella lärare med oerhörd erfarenhet av undervisning!

För att vara säker på att ditt barn eller din ungdom får bästa möjliga undervisning, fyll i formuläret med upplysningar om ditt barn och dig så kontaktar vi er inom kort för att gå igenom ditt barns behovsprofil. Ditt barns behov och målen med studiehjälpen avgör valet av lärare. Har ditt barn speciella behov eller om ni som föräldrar har andra krav kan det komma att ändra kraven på läraren. Givetvis kommer läraren hem till er i Malung-Sälen så ditt barn kan studera i en bekant miljö.

Läxhjälp i Malung-Sälen

Det som behövs för undervisningen ingår i priset: lärarens restid, alla böcker och stenciler som används vid studiehjälpen. Välj mellan tjänster med, såväl som utan, bindningstid.

För att reducera administrationen och maximera undervisningen har vi utvecklat ett annorlunda sätt att jobba på. Givetvis är det bra för er som föräldrar, men även era barn och lärarna som undervisar dem. Hur undervisningen ska genomföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn. Hos oss får du inte en färsk lärarstudent utan människor med stor erfarenhet från skolans värld och omfattande kunskap. Är det kompetens och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er familj.

Vi har lärare tillgängliga i Malung-Sälen, fyll i formuläret här till höger så kontaktar vi er så fort vi kan. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.