ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Behöver du privatundervisning, eller läxhjälp i Göteborg? Kunskapsugglan använder endast väldigt erfarna pensionerade lärare med flera decenniers erfarenhet från svensk skola.

Läxhjälp i Gullspång
De lärare vi anställer gillar att undervisa och känner att pensionen inte ska hindra dem från att fortsätta utbilda barn. Att de är äldre är enbart en fördel eftersom de har otroligt mycket erfarenhet av att arbeta i svenska skolor. De kan sina ämnen väldigt bra och vet hur barn lär sig bäst. Vi och samtliga våra lärare vet att barn lättast lär sig när skickliga lärare som brinner för undervisning finns till hands för läxhjälp.

När du har fyllt i formuläret så går vi igenom de lärare vi har nära er och försöker välja ut en bra lärare. Det är självklart oerhört betydelsefullt att just ditt barns behov och det ni vill ha ut av läxhjälpen styr valet av lärare. För att få bästa möjliga matchning kommer vi diskutera igenom barnets behov med er för att se till att målet med läxhjälpen uppnås. Ditt barn behöver inte resa till läraren utan all undervisning sker hemma hos er i Göteborg.

Läxhjälp i Göteborg

För att reducera administrationen och maximera undervisningen har vi utvecklat ett annorlunda sätt att jobba på. Givetvis är det bra för er som föräldrar, men även era barn och lärarna som undervisar dem. Hur undervisningen ska genomföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn. Vi använder inte lärarstudenter utan personer med lång erfarenhet från skolan och djup kunskap. Är det kompetens och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er familj.

Vi har lärare tillgängliga för läxhjälp i Göteborg; fyll i formuläret här till höger så kontaktar vi er så fort vi kan. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.