ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, erfarenhet och engagemang!

Kunskapsugglan kan erbjuda läxhjälp i Halmstad för barn och ungdomar i flera åldrar. Samtliga våra lärare är lärarpensionärer med flera års erfarenhet från svensk undervisning. I Halmstad kan vi erbjuda läxhjälp i matte och svenska. Bland våra privatlärare i Halmstad, har vi även en mellanstadielärare anställd, som kan hjälpa till med de flesta ämnena på det stadiet.

läxhjälp i Halmstad
De lärare vi anställer känner att pensionen inte ska hindra dem från att fortsätta utbilda barn. Deras ålder är enbart positiv, då de har väldigt mycket erfarenhet av det de skall hjälpa till med. Lärarna kan ämnena de undervisar i oerhört väl och vet hur barn bäst lär sig. Vi och samtliga våra lärare vet att barn har lättare att lära sig när vana lärare som brinner för undervisning finns till hands för läxhjälp.

Efter att ni har fyllt i en intresseanmälan, gör vi allt för att hitta den mest lämpade läraren åt er. Ni bestämmer sedan tillsammans med lärare vid vilka tidpunkter, samt var, läxhjälpen skall utföras.

Läxhjälp i Halmstad

Kunskapsugglan jobbar utifrån en metod som leder till så lite administration och så mycket läxhjälp som möjligt. Hur undervisningen ska genomföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn.

Hos oss får du inte en färsk lärarstudent utan människor med gedigen erfarenhet från skolans värld och ingående kunskap i sina ämnen. Är det kunnande och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er.

Just nu finns det lärare som kan bistå er med studiehjälp i Halmstad. Tveka inte, utan kontakta oss genom formuläret till höger så kontaktar vi er snarast. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.