ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Söker du efter läxhjälp i Nässjö? Kunskapsugglan använder endast väldigt erfarna, ofta pensionerade, lärare med flera decenniers erfarenhet från svensk skola. Vi kan undervisa i de flesta ämnen och med barn i flera åldersgrupper, från första klass till tredje klass på gymnasiet. Vi har lärare som har jobbat med barn som har speciella behov, som dyslexi och ADHD.

Läxhjälp i Nässjö
De lärare vi anställer älskar att undervisa och känner att pensionen inte ska hindra dem från att fortsätta utbilda ungdomar. Att de är pensionärer är enbart något bra eftersom de har oerhört mycket erfarenhet av att jobba i svenska skolor. De kan ämnena de undervisar i otroligt bra och vet hur barn lär sig bäst. Vi och samtliga våra lärare vet att barn har lättare att lära sig när vana lärare som brinner för undervisning finns till hands för läxhjälp.

För att vara säker på att ditt barn eller din ungdom får bästa möjliga undervisning, fyll i formuläret med upplysningar om ditt barn och dig så återkommer vi så fort som möjligt för att diskutera igenom ditt barns behov. De personliga behoven och målen med läxhjälpen styr valet av lärare. Speciella behov och krav kan komma att ändra kraven på läraren. Givetvis kommer läraren hem till er i Nässjö så ditt barn kan studera i en bekant miljö.

Läxhjälp i Nässjö

Ni kan välja mellan läxhjälpstjänster med bindningstid, samt utan. I priset ingår lärarens restid, samt böcker och uppkopierat material.

Vi i Kunskapsugglan har skapat ett arbetssätt som innebär minimalt med administration och maximalt med undervisningstid. Arbetssättet är omtyckt av lärare, barn och föräldrar. Hur studiehjälpen ska utformas överlämnar vi åt lärare, elever och föräldrar att besluta själva! Våra lärare är RIKTIGA lärare som inte bara har en lärarutbildning utan även erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du är på jakt efter läxhjälp som utförs av lärare med gedigen erfarenhet och omfattande kunskaper är det Kunskapsugglan du skall kontakta.

Vi har lärare lediga i Nässjö, fyll i formuläret här bredvid så kontaktar vi er omgående. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.