ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Kunskapsugglan har läxhjälp i Kalmar för barn i många åldrar. Vi anställer enbart pensionerade lärare med mångårig erfarenhet av svensk skola. Våra privatlärare i Kalmar kan erbjuda läxhjälp i flertalet ämnen.

läxhjälp i Kalmar
Våra lärare brinner för att undervisa och känner att de har så oerhört mycket att bidra med. Att de är pensionerade är inte en nackdel, utan något positivt! Efter ett helt arbetsliv i svenska skolor, är de väldigt duktiga på sina ämnen och vet hur barn lär sig effektivast. Kunskapsugglan och alla de lärare som arbetar för oss, är överens om att ungdomar lättast lär sig av professionella lärare med gedigen erfarenhet av undervisning!

Fyll i vårt intresseformulär, så kontaktar vi er med en lämplig lärare. När, var och hur läxhjälpen skall utföras, bestämmer ni tillsammans med vår lärare.

Läxhjälp i Kalmar

Hur undervisningen ska genomföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn. Hos oss får du inte en färsk lärarstudent utan människor med stor erfarenhet från skolans värld och omfattande kunskap. Är det kompetens och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er familj.

Vi har lärare lediga i Kalmar, fyll i formuläret här bredvid så kontaktar vi er omgående. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.

Nedan denna text kan du ta del av vår information rörande vilka lärare som finns tillgängliga i Kalmar.