ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN
läxhjälp i Piteå

 

Kompetens, effektivitet och smidighet!

 

Vi har läxhjälp i Boden för barn i alla åldrar, från första klass till sista året i gymnasiet. Vi använder bara lärare med mångårig erfarenhet, framförallt pensionerade lärare. De har flera års erfarenhet från svensk undervisning och många av dem har tidigare jobbat med barn och ungdomar som har speciella behov. Dyslexi eller Aspergers är inga problem, våra lärare vet vad hur barn med speciella behov undervisas på bästa sätt.

 

Våra lärare brinner för att undervisa och barns utveckling och känner att de har så väldigt mycket att bidra med. Att de är pensionerade är inte en nackdel, utan snarare en väldigt stor fördel! Efter ett helt arbetsliv i svenska skolor, är de väldigt duktiga på sina ämnen och på hur barn funkar. Kunskapsugglan och alla de lärare vi anlitar, är överens om att ungdomar effektivast lär sig av professionella lärare med oerhörd erfarenhet av undervisning!

 

När du fyllt i formuläret om studiehjälp i Boden kommer vi att försöka finna en duktig lärare i närheten av Boden som kan tillgodose just ditt barns behov. Ditt barns personliga behov och de mål du vill uppnå med läxhjälpen ligger till grund för valet av lärare. Vi kontaktar er och diskuterar era önskemål och barnets individuella behov för att åstadkomma bästa möjliga utfall. Läxhjälpen sker i er bostad i Boden.

 

Läxhjälp i Boden

Vi i Kunskapsugglan har skapat ett arbetssätt som innebär minimalt med administration och maximalt med undervisningstid. Detta uppskattas av lärare, elever och föräldrar. Hur undervisningen skall se ut lämnar vi dock åt lärare, elever och föräldrar att bestämma själva! När vi talar om lärare menar vi RIKTIGA lärare som inte bara har en lärarutbildning utan även erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du är på jakt efter läxhjälp som utförs av lärare med gedigen erfarenhet och omfattande kunskaper är det Kunskapsugglan du skall kontakta.

Vi har lärare lediga i Boden, fyll i formuläret här till höger så kontaktar vi er snarast. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.