ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Vi har privatundervisning och läxhjälp i Luleå för barn och ungdomar i alla åldrar; från första klass till sista året på gymnasiet. Kunskapsugglan anställer endast lärare med gedigen erfarenhet och som är pensionerade lärare. Kunskapsugglans privatlärare i Luleå kan hjälpa till med studierna i matte, svenska, SO, företagsekonomi och NO.

Läxhjälp i Luleå
Lärarna brinner för barns utbildning och känner att de har så oerhört mycket att bidra med. Att de är pensionerade är inte en nackdel, utan något positivt! Efter ett helt arbetsliv i svenska skolor, är de proffs på sina ämnen och på hur barn lär sig. Kunskapsugglan och alla de lärare som arbetar för oss, är överens om att ungdomar lättast lär sig av professionella lärare med oerhörd erfarenhet av undervisning!

När du har fyllt i formuläret så går vi igenom de lärare vi har nära er och försöker välja ut en bra lärare. Det är självklart oerhört viktigt att ditt barns behov och målen för läxhjälpen styr valet av lärare. För att få bästa möjliga matchning kommer vi diskutera igenom barnets behov med er för att se till att målet med läxhjälpen uppnås. Ditt barn behöver inte resa till läraren utan all undervisning sker hemma hos er i Luleå.

Läxhjälp i Luleå

För att minska administrationen och maximera undervisningen har vi utvecklat ett effektivt sätt att jobba på. Givetvis är det bra för er som föräldrar, men även era barn och lärarna som undervisar dem. Hur undervisningen ska genomföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn. Hos oss får du inte en färsk lärarstudent utan människor med gedigen erfarenhet från skolans värld och ingående kunskap. Är det kunnande och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er familj.

För tillfället har vi lärare som kan hjälpa er med läxhjälp i Luleå. Lämna en intresseanmälan till oss genom formuläret till höger så kommer vi kontakta er så fort vi kan. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.

Kika under denna text, så ser du vilka lärare vi har tillgängliga för läxhjälp i Luleå.