ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Söker du efter läxhjälp i Skåne utförd av riktiga lärare? Då har du både tänkt rätt och hittat rätt! Svensk forskning pekar på att behöriga lärare och tidig läxläsning ger bättre studieresultat.

Vi har ett tjugotal mycket erfarna pensionerade lärare som kan hjälpa till med studierna i stora delar av Skåne. Här under ser du vilka lärare vi har tillgängliga just i ditt område. Klicka på lärarnas profiler, läs mer och fyll sedan i ett intresseformulär. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.

I meny till höger kan du även klicka på en länk med information om vilka lärare som finns tillgängliga i just din kommun.

I Skåne har vi lärare i följande kommuner (klicka på namnet för att komma till kommunsidan): Båstad, Bjuv, Bromölla, Burlöv, Eslöv, Hässleholm, Helsingborg, Höganäs, Hörby, Höör, Klippan, Kristianstad, Kävlinge, Landskrona, Lomma, Lund, Malmö, Osby, Perstorp, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Svalöv, Svedala, Tomelilla, Vellinge, Ystad, Ängelholm, Åstorp och Örkelljunga.