ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

 

Kompetens, effektivitet och smidighet!

 

Kunskapsugglan har läxhjälp i Båstad för barn och ungdomar i alla åldrar; från första klass till sista året i gymnasiet. Vi använder endast lärare med mångårig erfarenhet, framförallt pensionerade lärare. De har mångårig erfarenhet av svensk skola och många av dem har även erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med speciella behov. Dyslexi eller Aspergers är inga problem; våra lärare vet hur barn med speciella behov undervisas lämpligast.

 

läxhjälp i Båstad
Kunskapsugglans lärare brinner för att hjälpa till med studierna och känner att de har så oerhört mycket att bidra med. Att de är pensionerade är inte något negativt, utan något positivt! Efter ett helt arbetsliv i svenska skolor, är de oerhört duktiga på sina ämnen och på hur barn lär sig effektivast. Kunskapsugglan och alla de lärare som arbetar för oss, är överens om att barn och ungdomar lättast lär sig av professionella lärare med gedigen erfarenhet av undervisning!

 

När du fyllt i formuläret om studiehjälp i Båstad kommer vi att försöka hitta en duktig lärare i närheten av Båstad som kan tillgodose just ditt barns behov. Ditt barns enskilda behov och de mål ni vill uppnå med privatundervisningen använder vi för urvalet av lärare. Vi hör av oss till er och går igenom era behov och ditt barns egna behov för att leverera bästa möjliga utfall. Läxhjälpen sker hemma hos er i Båstad.

 

Läxhjälp i Båstad

För att minimera administrationen och maximera undervisningen har vi tagit fram ett effektivt arbetssätt. Detta gynnar inte bara er som föräldrar, utan även era barn och lärarna som hjälper dem. Hur undervisningen ska genomföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn. Hos oss får du inte en oerfaren lärarstudent utan människor med stor erfarenhet från skolans värld och med omfattande kunskaper om undervisning. Är det kompetens och pedagogiskt kunnande du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er familj.

Vi har lärare lediga i Båstad. Fyll i formuläret till höger här bredvid så kontaktar vi er omgående. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.

 

Under denna text kan du läsa mer om vilka lärare vi har tillgängliga i Båstad.