LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN
Läxhjälp i Burlöv

 

Kompetens, effektivitet och smidighet!

 

Letar du efter läxhjälp i Burlöv? Kunskapsugglan har erfarna, huvudsakligen pensionerade, lärare med många decenniers erfarenhet av undervisning, anställda. Vi kan hjälpa till i de flesta ämnen och bistå barn och ungdomar i de flesta åldersgrupper; från första klass till tredje klass på gymnasiet. Givetvis har vi även lärare med erfarenhet av arbete med barn som har speciella behov, ex dyslexi och ADHD.

 

Våra lärare brinner för undervisning och barn och ungdomars lärande och känner efter pensionen att de har oerhört mycket mer att ge. Deras ålder är inte till något handikapp, utan tvärtom en stor tillgång! Efter lång tid i skolans värld, är de oerhört kunniga inom sina respektive områden och vet hur barn och ungdomar lär sig på bästa sätt. Kunskapsugglan och alla de lärare vi anlitar, är ense om att barn och ungdomar bäst lär sig av erfarna lärare med gedigen erfarenhet av undervisning!

 

För att trygga att ni får bästa möjliga hjälp: fyll i formuläret till höger med relevant information, så börjar vi leta efter en lämplig lärare åt er. Har ditt barn speciella behov eller om ni som föräldrar har specifika krav, kan det komma att ändra valet av lärare. Givetvis kommer läraren hem till er i Burlöv, så att ditt barn kan studera i en bekant miljö.

 

Läxhjälp i Burlöv

Kunskapsugglan strävar efter så lite administration som möjligt och maximalt med undervisningstid. Det är något som uppskattas av lärare, elever och föräldrar. Hur undervisningen skall se ut överlämnar vi åt lärare, elever och föräldrar att besluta själva! Våra lärare är RIKTIGA lärare som inte bara har en lärarutbildning utan även erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du letar efter läxhjälp som utförs av lärare med gedigna erfarenheter och omfattande kunskaper är det Kunskapsugglan du skall kontakta.

Vi har lärare lediga i Burlöv. Fyll i formuläret här till höger så kontaktar vi er snarast. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.