ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

 

Kompetens, effektivitet och smidighet!

 

Är du på jakt efter läxhjälp i Eslöv? Kunskapsugglan har endast erfarna, i regel pensionerade, lärare med flera decenniers erfarenhet av undervisning anställda. Vi kan hjälpa till i de flesta ämnen och bistå barn och ungdomar i de flesta åldersgrupper; från första klass till tredje klass på gymnasiet. Vi har givetvis även lärare som har jobbat med barn som har speciella behov, som dyslexi och ADHD.

 

Läxhjälp i Eslöv
Våra lärare brinner för undervisning och barn och ungdomars lärande och känner att de har så otroligt mycket kvar att ge. Deras ålder är ingen nackdel, utan snarare en väldigt stor fördel! Efter ett helt yrkesliv i skolans värld, är de oerhört kunniga inom sina respektive områden och vet hur barn och ungdomar fungerar. Kunskapsugglan och alla de lärare vi anlitar, är ense om att barn och ungdomar effektivast lär sig av professionella lärare med gedigen erfarenhet av undervisning!

 

För att säkerställa att ni får bästa möjliga hjälp: fyll i formuläret till höger med relevant information, så återkopplar vi så fort som möjligt för att diskutera igenom era behov. Har ditt barn speciella behov eller om ni som föräldrar har specifika krav, kan det komma att ändra valet av lärare. Givetvis kommer läraren hem till er i Eslöv, så att ditt barn kan studera i en bekant miljö.

 

Läxhjälp i Eslöv

Kunskapsugglan strävar efter så lite administration som möjligt och maximalt med undervisningstid. Det är något som uppskattas av lärare, elever och föräldrar. Hur undervisningen skall se ut överlämnar vi åt lärare, elever och föräldrar att besluta själva! Våra lärare är RIKTIGA lärare som inte bara har en lärarutbildning utan även erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du letar efter läxhjälp som utförs av lärare med gedigna erfarenheter och omfattande kunskaper är det Kunskapsugglan du skall kontakta.

Vi har lärare lediga i Eslöv. Fyll i formuläret här till höger så kontaktar vi er snarast. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.