ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

 

Kompetens, effektivitet och smidighet!

 

Är du på jakt efter läxhjälp i Hässleholm? Kunskapsugglan har endast erfarna, pensionerade, lärare med flera decenniers erfarenhet av skolundervisning anställda. Våra lärare kan hjälpa till i de flesta ämnen och kan hjälpa barn i de flesta åldersgrupper; från första klass till tredje klass på gymnasiet. Vi har lärare som har jobbat med barn som har speciella behov, ex dyslexi och ADHD.

 

Läxhjälp i Hässleholm
Våra lärare brinner för undervisning och barn och ungdomars lärande och känner att de har så otroligt mycket kvar att ge. Deras ålder är ingen nackdel, utan snarare en väldigt stor fördel! Efter att ha spenderat ett helt yrkesliv i skolan, är de väldigt kunniga inom sina ämnen och vet hur barn och ungdomar fungerar. Kunskapsugglan och alla de lärare vi anlitar, är överens om att barn och ungdomar effektivast lär sig av erfarna lärare med gedigna kunskaper inom sina respektive ämnen!

 

För att säkerställa att ni får bästa möjliga hjälp, fyll i formuläret till höger med information om dig och ditt barn så återkommer vi så fort som möjligt för att diskutera igenom era behov. Behoven och målen med läxhjälpen avgör valet av lärare. Har ditt barn speciella behov eller om ni som föräldrar har andra krav kan det komma att ändra valet av lärare. Givetvis kommer läraren hem till er i Hässleholm så att ditt barn kan studera i en bekant miljö.

 

Läxhjälp i Hässleholm

Kunskapsugglan strävar efter minimalt med administration och maximalt med undervisningstid. Det är något som uppskattas av lärare, elever och föräldrar. Hur undervisningen skall se ut överlämnar vi åt lärare, elever och föräldrar att besluta själva! Våra lärare är RIKTIGA lärare som inte bara har en lärarutbildning utan även erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du letar efter läxhjälp som utförs av lärare med gedigna erfarenheter och omfattande kunskaper är det Kunskapsugglan du skall kontakta.

Vi har lärare lediga i Hässleholm. Fyll i formuläret här till höger så kontaktar vi er snarast. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.