ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

 

 

 

Kompetens, effektivitet och smidighet!

 

Kunskapsugglan har läxhjälp i Kristianstad för barn i flera åldrar och vi använder enbart pensionerade lärareför vår läxhjälp. Lärarna har åratals erfarenhet från svensk skola och i Kristianstads kommun kan vi erbjuda läxhjälp i matte, kemi, biologi, SO, franska, tyska, engelska och musik. Vi har även speciallärare anställda.

 

Läxhjälp i Kristianstad
Våra lärare uppskattar att undervisa och känner att pensionen inte ska hindra dem från att fortsätta utbilda barn. Att de är äldre är enbart en fördel eftersom de har otroligt mycket erfarenhet av att arbeta i svenska skolor. De kan sina ämnen väldigt väl och förstår hur barns inlärning fungerar. Kunskapsugglan och alla våra lärare vet att barn och ungdomar lär sig bäst när erfarna lärare som brinner för undervisning finns till hands för läxhjälp.

 

Fyll i vårt intresseformulär, så hittar vi en lämplig lärare åt er!

 

Läxhjälp i Kristianstad

 

Hur undervisningen ska genomföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn. Hos oss får du inte en färsk lärarstudent utan människor med stor erfarenhet från skolans värld och omfattande kunskap. Är det kompetens och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er familj.

 

Just nu finns det lärare som kan bistå er med privatundervisning i Kristianstad. Tveka inte, utan kontakta oss genom formuläret så kommer vi kontakta er så fort vi kan. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.