ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

 

Kompetens, effektivitet och smidighet!

 

Vi har privatundervisning i Landskrona för barn och ungdomar i alla åldrar, från första klass till sista året i gymnasiet. Vi använder bara lärare med mångårig erfarenhet, framförallt pensionerade lärare. De har åratals erfarenhet från svensk skola och många av dem har erfarenhet av att arbeta med barn som har speciella behov. Dyslexi eller ADHD är inga problem, våra lärare vet vad hur barn med speciella behov undervisas på bästa sätt.

 

läxhjälp i Landskrona
Våra lärare brinner för att undervisa och barns utbildning och känner att de har så oerhört mycket att bidra med. Att de är pensionerade är inte en nackdel, utan något positivt! Efter ett helt arbetsliv i svenska skolor, är de proffs på sina ämnen och på hur barn lär sig. Kunskapsugglan och alla de lärare som arbetar för oss, är överens om att ungdomar lättast lär sig av professionella lärare med oerhörd erfarenhet av undervisning!

 

För att säkerställa att ditt barn får bästa möjliga hjälp, fyll i formuläret med detaljer om dig och ditt barn så återkommer vi snarast möjligt för att diskutera igenom ditt barns behov. De personliga behoven och målen med privatundervisningen avgör valet av lärare. Har ditt barn speciella behov eller om ni som föräldrar har andra krav kan det komma att ändra kraven på läraren. Givetvis kommer läraren hem till er i Landskrona så ditt barn kan studera i en bekant miljö.

 

Läxhjälp i Landskrona

För att minska administrationen och maximera undervisningen har vi utvecklat ett effektivt sätt att jobba på. Givetvis är det bra för er som föräldrar, men även era barn och lärarna som undervisar dem. Hur undervisningen ska genomföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn. Hos oss får du inte en färsk lärarstudent utan människor med gedigen erfarenhet från skolans värld och ingående kunskap. Är det kunnande och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er.

Vi har lärare tillgängliga i Landskrona, fyll i formuläret här bredvid så kontaktar vi er omgående. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.