ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Söker du efter kvalificerad läxhjälp i Lund? Kunskapsugglan anställer enbart pensionerade lärare med flera decenniers erfarenhet från svensk skola. I Lunds kommun kan vi erbjuda läxhjälp i matte, fysik, kemi, svenska, engelska, spanska, danska, talpedagogik, tyska och musik. Vi har även speciallärare anställda i staden. Våra privatlärare i Lund kan ge läxhjälp i stora delar av kommunen.

De lärare vi anställer älskar att undervisa och känner att pensionen inte ska hindra dem från att fortsätta utbilda ungdomar. Att de är pensionärer är enbart något bra eftersom de har oerhört mycket erfarenhet av att jobba i svenska skolor. De kan ämnena de undervisar i oerhört bra och vet hur barn lär sig bäst. Vi och samtliga våra lärare vet att barn har lättare att lära sig när vana lärare som brinner för undervisning finns till hands för läxhjälp. Svensk forskning ger stöd för just detta: Behöriga lärare, samt tidig läxhjälp ger bättre studieresultat. Läs mer här!

Läxhjälp i Lund
Fyll i en intresseanmälan, så presenterar vi en lämplig lärare för er.

Läxhjälp i Lund

Exakt hur undervisningen ska utföras bestäms av läraren i samråd med dig som förälder och ditt barn. Vi använder inte lärarstudenter utan personer med mycket erfarenhet från skolan och ingående kunskap. Är det kunnande och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er familj.

Just nu finns det lärare som kan bistå er med privatundervisning och läxhjälp i Lund. Tveka inte, utan kontakta oss genom formuläret så kommer vi kontakta er så fort vi kan. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.