ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

 

Kompetens, effektivitet och smidighet!

 

Vi har privatundervisning i Osby för barn och ungdomar i alla åldrar, från första klass till sista året i gymnasiet. Vi använder bara lärare med gedigen erfarenhet, främst pensionerade lärare. De har flera års erfarenhet från svensk undervisning och många av dem har tidigare jobbat med barn och ungdomar som har speciella behov. Dyslexi eller Aspergers är inga problem, våra lärare vet vad hur barn med speciella behov undervisas på bästa sätt.

 

Läxhjälp i Osby
De lärare vi anställer älskar att undervisa och känner att pensionen inte ska hindra dem från att fortsätta utbilda barn. Att de är äldre är enbart en fördel eftersom de har otroligt mycket erfarenhet av att arbeta i svenska skolor. De kan sina ämnen väldigt väl och förstår hur barns inlärning fungerar. Kunskapsugglan och alla våra lärare vet att barn och ungdomar lär sig bäst när erfarna lärare som älskar att undervisa finns till hands för läxhjälp.

 

Fyll i formuläret till höger så går vi igenom lärarna i Osby och försöker hitta en lämplig lärare. Det är givetvis väldigt viktigt att ditt barns behov och målen för läxhjälpen styr valet av lärare. För att få bästa möjliga matchning kommer vi diskutera igenom barnets behov med er för att se till att målet med läxhjälpen uppnås. Ditt barn behöver inte resa till läraren utan all undervisning sker hemma hos er i Osby.

 

Läxhjälp i Osby

För att minska administrationen och maximera undervisningen har vi utvecklat ett effektivt sätt att jobba på. Givetvis är det bra för er som föräldrar, men även era barn och lärarna som undervisar dem. Exakt hur undervisningen ska utföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn. Hos oss får du inte en färsk lärarstudent utan människor med gedigen erfarenhet från skolans värld och omfattande kunskap. Är det kompetens och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er familj.

Just nu finns det lärare som kan bistå er med privatundervisning i Osby. Tveka inte, utan kontakta oss genom formuläret så kommer vi kontakta er så fort vi kan. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.