ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Har du behov av studiehjälp och läxhjälp i Sjöbo? Kunskapsugglan använder endast väldigt skickliga, ofta pensionerade, lärare med flera decenniers arbetslivserfarenhet från svensk skola. Vi kan undervisa i de flesta ämnen och med barn i flera åldersgrupper, från första klass till tredje klass på gymnasiet. Vi har lärare som har jobbat med barn som har speciella behov, som dyslexi och ADHD.

Läxhjälp i Sjöbo
De lärare vi anställer uppskattar att undervisa och känner att deras ålder inte ska stoppa dem från att även efter pensionen utbilda ungdomar. Att de är pensionerade är enbart något bra eftersom de har väldigt mycket erfarenhet av att jobba i svenska skolor. De kan ämnena de undervisar i otroligt bra och vet hur barn lär sig bäst. Vi och samtliga våra lärare vet att barn lättast lär sig när skickliga lärare som brinner för undervisning finns till hands för läxhjälp.

För att säkerställa att ditt barn får bästa möjliga hjälp, fyll i formuläret med information om dig och ditt barn så kontaktar vi er inom kort för att gå igenom ditt barns behovsprofil. Ditt barns behov och målen med studiehjälpen avgör valet av lärare. Har ditt barn speciella behov eller om ni som föräldrar har andra krav kan det komma att ändra kraven på läraren. Givetvis kommer läraren hem till er för att ge läxhjälp i Sjöbo. För många eleer är det tryggt att kunna studera i en bekant miljö.

Läxhjälp i Sjöbo

Vi i Kunskapsugglan har skapat ett arbetssätt som innebär minimalt med administration och maximalt med undervisningstid. Detta uppskattas av lärare, elever och föräldrar. Hur undervisningen skall se ut lämnar vi dock åt lärare, elever och föräldrar att bestämma själva! Våra lärare är RIKTIGA lärare som inte bara har en lärarutbildning utan även erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du är på jakt efter läxhjälp som utförs av lärare med gedigen erfarenhet och omfattande kunskaper är det Kunskapsugglan du skall kontakta.

För tillfället har vi lärare som kan hjälpa er med läxhjälp i Sjöbo. Kontakta oss genom formuläret så återkommer vi så fort vi kan. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.