ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Söker du efter läxhjälp i Staffanstorp? Kunskapsugglan använder endast väldigt erfarna pensionerade lärare med flera decenniers erfarenhet från svensk skola. Vi kan undervisa i de flesta ämnen och med barn i flera åldersgrupper, från första klass till tredje klass på gymnasiet. Vi har lärare som har jobbat med barn som har speciella behov, som dyslexi och ADHD. Våra privatlärare i Staffanstorp kan arbeta i stora delar av kommunen.

läxhjälp i Staffanstorp
Våra lärare brinner för undervisning och barn och ungdomars utbildning och känner att de har så oerhört mycket att bidra med. Att de är pensionerade är inte en nackdel, utan något positivt! Efter ett helt arbetsliv i svenska skolor, är de proffs på sina ämnen och på hur barn lär sig. Kunskapsugglan och alla de lärare som arbetar för oss, är övertygade om att barn och ungdomar effektivast lär sig av professionella specialister med gedigen erfarenhet av undervisning!

För att säkerställa att ditt barn får bästa möjliga hjälp, fyll i formuläret med detaljer om dig och ditt barn så kontaktar vi er inom kort för att gå igenom ditt barns behovsprofil. Ditt barns behov och målen med privatundervisningen avgör valet av lärare. Har ditt barn speciella behov eller om ni som föräldrar har andra krav kan det komma att ändra kraven på läraren. Givetvis kommer läraren hem till er i Staffanstorp så ditt barn kan studera i en bekant miljö.

Läxhjälp i Staffanstorp

För att minimera administrationen och maximera undervisningen har vi tagit fram ett unikt arbetssätt. Detta gagnar inte bara er som föräldrar, utan även era barn och lärarna som undervisar dem. Hur undervisningen ska genomföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn. Hos oss får du inte en färsk lärarstudent utan människor med gedigen erfarenhet från skolans värld och ingående kunskap. Är det kunnande och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er.

Vi har lärare tillgängliga för läxhjälp i Staffanstorp. Fyll i formuläret här bredvid så kontaktar vi er omgående. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.