ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Har du behov av studiehjälp, eller läxhjälp i Svedala? Kunskapsugglan använder endast väldigt erfarna pensionerade lärare med flera decenniers arbetslivserfarenhet. Våra privatlärare i Svedala kan hjälpa till med studierna i de flesta ämnen och årskurser. Vi kan även erbjuda läxhjälp som kräver en speciallärare.

Läxhjälp i Svedala
De lärare vi anställer älskar att undervisa och känner att deras ålder inte ska stoppa dem från att även efter pensionen utbilda ungdomar. Att de är pensionerade är enbart något positivt eftersom de har väldigt mycket erfarenhet av att jobba i svenska skolor. De kan ämnena de undervisar i otroligt bra och vet hur barn lär sig bäst. Vi och samtliga våra lärare vet att barn lättast lär sig när skickliga lärare som brinner för undervisning finns till hands för läxhjälpi Svedala.

När du har fyllt i formuläret så går vi igenom de lärare vi har nära er och försöker välja ut en bra lärare. Det är givetvis väldigt viktigt att ditt barns behov och målen för läxhjälpen styr valet av lärare. För att få bästa möjliga matchning kommer vi diskutera igenom barnets behov med er för att se till att målet med läxhjälpen uppnås. Ditt barn behöver inte resa till läraren utan all undervisning sker hemma hos er i Svedala.

Läxhjälp i Svedala

Kunskapsugglan har tagit fram ett sätt att arbeta som leder till så lite administration som möjligt och så mycket undervisningstid som möjligt. Arbetssättet är omtyckt av lärare, barn och föräldrar. Hur läxhjälpen ska vara upplagd överlämnar vi åt lärare, elever och föräldrar att avgöra själva! Våra lärare är RIKTIGA lärare som inte bara har en lärarutbildning utan även erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du är på jakt efter läxhjälp som utförs av lärare med mycket erfarenhet och omfattande kunskaper är det Kunskapsugglan du skall prata med.

Vi har lärare lediga som utför läxhjälp i Svedala. Fyll i formuläret här till höger så kontaktar vi er snarast. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.