ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Vi har studiehjälp och läxhjälp i Ystad för barn och ungdomar i flera åldrar. Kunskapsugglan anställer bara lärare med lång erfarenhet och som är pensionerade lärare. De har flera års erfarenhet från svensk undervisning och många av dem har tidigare jobbat med barn och ungdomar som har speciella behov. Dyslexi eller Aspergers är inga problem, våra lärare vet vad hur barn med speciella behov undervisas på bästa sätt.

Läxhjälp i Ystad
De lärare vi anställer älskar att undervisa och känner att pensionen inte ska hindra dem från att fortsätta utbilda barn. Att de är äldre är enbart en fördel eftersom de har otroligt mycket erfarenhet av att arbeta i svenska skolor. De kan sina ämnen väldigt väl och förstår hur barn lär sig bäst. Vi och samtliga våra lärare vet att barn lättast lär sig när skickliga lärare som brinner för undervisning finns till hands för läxhjälp.

Fyll i formuläret här bredvid så sätter vi igång arbetet med att hitta en lärare som är lämplig för just ditt barn. Ditt barns enskilda önskemål och de mål du vill uppnå med läxhjälpen ligger till grund för valet av lärare. Vi kontaktar er och diskuterar era önskemål och barnets individuella situation för att uppnå bästa möjliga resultat. Undervisningen sker i ert hem i Ystad.

Läxhjälp i Ystad

Kunskapsugglan har skapat ett arbetssätt som innebär minimalt med administration och maximalt med undervisningstid. Detta uppskattas av lärare, elever och föräldrar. Hur undervisningen skall se ut lämnar vi dock åt lärare, elever och föräldrar att välja själva! När vi talar om lärare menar vi riktiga lärare med en lärarutbildning och med erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du tror på värdet av flerårig erfarenhet och djupa kunskaper är det oss du skall vända dig till.

För tillfället finns det lärare som kan bistå er med privatundervisning och läxhjälp i Ystad. Tveka inte, utan kontakta oss genom formuläret så kommer vi kontakta er så fort vi kan. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.