ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Vi har läxhjälp i Strängnäs för barn i alla åldrar. Kunskapsugglan använder bara pensionerade lärare med decennielång erfarenhet av svensk skola. Våra privatlärare i Strängnäs kan ge läxhjälp i de flesta ämnen.

läxhjälp i Strängnäs
Våra lärare brinner för att undervisa och barns utbildning och känner att de har så oerhört mycket att bidra med. Att de är pensionerade är inte en nackdel, utan något positivt! Efter ett helt arbetsliv i svenska skolor, är de väldigt duktiga på sina ämnen och på hur barn lär sig. Kunskapsugglan och alla de lärare som arbetar för oss, är överens om att ungdomar lättast lär sig av professionella lärare med oerhörd erfarenhet av undervisning!

För att vara säker på att ditt barn eller din ungdom får bästa möjliga undervisning, fyll i formuläret med upplysningar om ditt barn och dig så kontaktar vi er inom kort för att gå igenom ditt barns behovsprofil. Ditt barns behov och målen med privatundervisningen avgör valet av lärare. Har ditt barn speciella behov eller om ni som föräldrar har andra krav kan det komma att ändra kraven på läraren. Givetvis kommer läraren hem till er i Eskilstuna så ditt barn kan studera i en bekant miljö.

Läxhjälp i Strängnäs

För att minska administrationen och maximera undervisningen har vi tagit fram ett unikt arbetssätt. Detta gagnar inte bara er som föräldrar, utan även era barn och lärarna som hjälper dem. Exakt hur undervisningen ska utföras bestäms av läraren i samråd med dig som förälder och ditt barn. Vi använder inte lärarstudenter utan personer med mycket erfarenhet från skolans värld och omfattande kunskap. Är det kompetens och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er familj.

Just nu finns det lärare som kan bistå er med privatundervisning och läxhjälp i Strängnäs. Tveka inte, utan kontakta oss genom formuläret så kommer vi kontakta er så fort vi kan. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.