ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Har du behov av privatundervisning och läxhjälp i Botkyrka kommun? Kunskapsugglan använder endast väldigt skickliga pensionerade lärare med flera decenniers arbetslivserfarenhet från svensk skola.

Läxhjälp i Botkyrka
Våra lärare brinner för undervisning och barn och ungdomars lärande och känner att de har så otroligt mycket kvar att ge. Deras ålder är ingen nackdel, utan en stor fördel! Efter flera decenniers arbete i svenska skolor, är de experter på sina ämnen och på hur barn och ungdomar lär sig. Kunskapsugglan och alla de lärare som arbetar för oss, är överens om att ungdomar lättast lär sig av professionella lärare med oerhörd erfarenhet av undervisning!

För att vara säker på att ditt barn eller din ungdom får bästa möjliga undervisning, fyll i formuläret med upplysningar om ditt barn och dig så återkommer vi snarast möjligt för att diskutera igenom ditt barns behov. De personliga behoven och målen med läxhjälpen styr valet av lärare. Speciella behov och krav kan komma att ändra kraven på läraren. Givetvis kommer läraren hem till er i Botkyrka så ditt barn kan studera i en bekant miljö.

Läxhjälp i Botkyrka

Kunskapsugglan har tagit fram ett sätt att arbeta som leder till minimalt med administration och maximalt med undervisningstid. Detta uppskattas av lärare, elever och föräldrar. Hur undervisningen skall se ut lämnar vi dock åt lärare, elever och föräldrar att bestämma själva! När vi talar om lärare menar vi RIKTIGA lärare som inte bara har en lärarutbildning utan även erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du är på jakt efter läxhjälp i Botkyrka kommun som utförs av lärare med mycket erfarenhet och omfattande kunskaper är det Kunskapsugglan du skall prata med.

Just nu finns det lärare som kan bistå er med studiehjälp i Botkyrka. Tveka inte, utan kontakta oss genom formuläret till höger, så kontaktar vi er snarast. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.