ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Kunskapsugglan erbjuder läxhjälp i Danderyd utförd av pensionerade lärare med gedigen erfarenhet av svenskt skolarbete. Våra privatlärare i Danderyd kan erbjuda hjälp i ett flertal ämnen i många årskurser.

Våra lärare brinner för att undervisa och barns utbildning och känner att de har så oerhört mycket att bidra med. Att de är pensionerade är inte en nackdel, utan något positivt! Efter ett helt arbetsliv i svenska skolor, är de väldigt duktiga på sina ämnen och på hur barn lär sig. Kunskapsugglan och alla de lärare som arbetar för oss, är överens om att ungdomar lättast lär sig av professionella lärare med oerhörd erfarenhet av undervisning!

läxhjälp i Järfälla
För att säkerställa att ditt barn eller din ungdom får bästa möjliga undervisning, fyll i formuläret med upplysningar om ditt barn och dig så kontaktar vi er inom kort för att gå igenom ditt barns behovsprofil. Ditt barns behov och målen med privatundervisningen avgör valet av lärare. Har ditt barn speciella behov eller om ni som föräldrar har andra krav kan det komma att ändra kraven på läraren. Givetvis kommer läraren hem till er i Danderyd så ditt barn kan studera i en bekant miljö.

Läxhjälp i Danderyd

Vi i Kunskapsugglan har skapat ett sätt att arbeta som leder till så lite administration som möjligt och maximal undervisningstid. Arbetssättet är omtyckt av lärare, barn och föräldrar. Hur studiehjälpen ska utformas överlämnar vi åt lärare, elever och föräldrar att besluta själva! Våra lärare är RIKTIGA lärare som inte bara har en lärarutbildning utan även erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du är på jakt efter läxhjälp som utförs av lärare med gedigen erfarenhet och omfattande kunskaper är det Kunskapsugglan du skall kontakta.

Vi har lärare lediga som utför läxhjälp i Danderyd, fyll i formuläret här bredvid så kontaktar vi er omgående. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.