ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Vi har läxhjälp i Ekerö , som utförs av pensionerade lärare med många decenniers erfarenhet av yrket.

läxhjälp i Ekerö
Våra lärare brinner för att undervisa och barns utbildning och känner att de har så oerhört mycket att bidra med. Att de är pensionerade är inte en nackdel, utan något positivt! Efter ett helt arbetsliv i svenska skolor, är de väldigt duktiga på sina ämnen och på hur barn lär sig. Kunskapsugglan och alla de lärare som arbetar för oss, är överens om att ungdomar lättast lär sig av professionella lärare med oerhörd erfarenhet av undervisning!

För att säkerställa att ditt barn får bästa möjliga hjälp, fyll i formuläret med information om dig och ditt barn så återkommer vi så fort som möjligt för att diskutera igenom ditt barns behov. De personliga behoven och målen med läxhjälpen styr valet av lärare. Speciella behov och krav kan komma att ändra kravbilden. Givetvis kommer läraren till er i Ekerö för att underlätta för ert barn.

Läxhjälp i Ekerö

Kunskapsugglan har tagit fram ett sätt att arbeta som leder till så lite administration som möjligt och maximal undervisningstid. Arbetssättet är omtyckt av lärare, barn och föräldrar. Hur studiehjälpen ska utformas överlämnar vi åt lärare, elever och föräldrar att besluta själva! Våra lärare är RIKTIGA lärare som inte bara har en lärarutbildning utan även erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du är på jakt efter läxhjälp som utförs av lärare med gedigen erfarenhet och omfattande kunskaper är det Kunskapsugglan du skall kontakta.

Vi har lärare lediga i Ekerö, fyll i formuläret här bredvid så kontaktar vi er omgående. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.

Intresseanmälan- kvalificerad läxhjälp

Fyll i dina uppgifter nedan, så återkommer vi med förslag på lärare. Din förfrågan är inte bindande. Även vuxna är välkomna!
  • Exempelvis dyslexi, ADHD eller andra liknande hjälpbehov.