ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Vi har läxhjälp i Solna för barn i flera åldrar. Vi använder bara lärare med lång erfarenhet från svensk skola och som idag är pensionerade lärare. Våra privatlärare i Solna har möjlighet att ge läxhjälp i et flertal ämnen.

Läxhjälp i Solna
De lärare vi anställer gillar att undervisa och känner att pensionen inte ska hindra dem från att fortsätta utbilda barn. Att de är pensionerade är enbart något positivt eftersom de har väldigt mycket erfarenhet av att arbeta i svenska skolor. De kan sina ämnen mycket väl och förstår hur barns inlärning fungerar. Kunskapsugglan och samtliga våra lärare vet att barn har lättare att lära sig när vana lärare som brinner för undervisning finns till hands för läxhjälp.

För att säkerställa att ditt barn får bästa möjliga hjälp, fyll i formuläret med detaljer om dig och ditt barn så kontaktar vi er inom kort för att gå igenom ditt barns behovsprofil. Ditt barns behov och målen med privatundervisningen avgör valet av lärare. Har ditt barn speciella behov eller om ni som föräldrar har andra krav kan det komma att ändra kraven på läraren. Givetvis kommer läraren hem till er i Solna så ditt barn kan studera i en bekant miljö.

Läxhjälp i Solna

För att minska administrationen och maximera undervisningen har vi utvecklat ett effektivt sätt att jobba på. Givetvis är det bra för er som föräldrar, men även era barn och lärarna som undervisar dem. Hur undervisningen ska genomföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn. Hos oss får du inte en färsk lärarstudent utan människor med gedigen erfarenhet från skolans värld och ingående kunskap. Är det kunnande och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er.

Just nu finns det lärare som kan bistå er med studiehjälp och läxhjälp i Solna. Tveka inte, utan kontakta oss genom formuläret så kontaktar vi er snarast. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.