ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

Kunskapsugglan erbjuder har läxhjälp i Stockholm för barn och ungdomar i flera åldrar. Vi använder enbart pensionerade lärare med flera decenniers erfarenhet av svensk undervisning. Våra privatlärare i Stockholm kan hjälpa till med studierna i ett flertal ämnen.

De lärare vi anställer älskar att undervisa och känner att pensionen inte ska hindra dem från att fortsätta utbilda barn. Att de är äldre är enbart en fördel eftersom de har otroligt mycket erfarenhet av att arbeta i svenska skolor. De kan sina ämnen väldigt väl och förstår hur barn lär sig bäst. Vi och samtliga våra lärare vet att barn lättast lär sig när skickliga lärare som brinner för undervisning finns till hands för läxhjälp.

Fyll i formuläret här bredvid så sätter vi igång arbetet med att hitta en lärare som är lämplig för just ditt barn. Ditt barns enskilda önskemål och de mål du vill uppnå med läxhjälpen ligger till grund för valet av lärare. Vi kontaktar er och diskuterar era önskemål och barnets individuella situation för att uppnå bästa möjliga resultat. Undervisningen sker i ert hem i Stockholm.

Läxhjälp i Stockholm

Hur undervisningen skall se ut lämnar vi åt lärare, elever och föräldrar att välja själva! När vi talar om lärare menar vi riktiga lärare med en lärarutbildning och med erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du tror på värdet av flerårig erfarenhet och djupa kunskaper är det oss du skall vända dig till.För tillfället finns det lärare som kan bistå er med privatundervisning och läxhjälp i Stockholm. Tveka inte, utan kontakta oss genom formuläret i högerkolumnen, så kommer vi att kontakta er så fort vi kan.