ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Vi har studiehjälp och läxhjälp i Älvkarleby för barn och ungdomar i alla åldrar, från första klass till sista året i gymnasiet. Vi använder bara lärare med lång erfarenhet, särskilt pensionerade lärare. De har flera års erfarenhet från svensk undervisning och många av dem har tidigare jobbat med barn och ungdomar som har speciella behov. Dyslexi eller Aspergers är inga problem, våra lärare vet vad hur barn med speciella behov undervisas på bästa sätt.

De lärare vi anställer älskar att undervisa och känner att pensionen inte ska hindra dem från att fortsätta utbilda barn. Att de är äldre är enbart en fördel eftersom de har otroligt mycket erfarenhet av att arbeta i svenska skolor. De kan ämnena de undervisar i otroligt bra och vet hur barn lär sig bäst. Vi och samtliga våra lärare vet att barn lättast lär sig när skickliga lärare som brinner för undervisning finns till hands för läxhjälp.

Läxhjälp i Älvkarleby
När du fyllt i formuläret om läxhjälp i Älvkarleby kommer vi att försöka hitta den perfekta läraren nära dig som kan hjälpa ditt barn med dess behov. Ditt barns personliga behov och de mål du vill uppnå med läxhjälpen ligger till grund för valet av lärare. Vi kontaktar er och diskuterar era önskemål och barnets individuella situation för att uppnå bästa möjliga resultat. Undervisningen sker i ert hem i Älvkarleby.

Läxhjälp i Älvkarleby

För att minska administrationen och maximera undervisningen har vi utvecklat ett annorlunda sätt att jobba på. Givetvis är det bra för er som föräldrar, men även era barn och lärarna som undervisar dem. Hur undervisningen ska genomföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn. Hos oss får du inte en färsk lärarstudent utan människor med gedigen erfarenhet från skolans värld och ingående kunskap. Är det kunnande och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er.

Vi har lärare lediga som utför läxhjälp i Älvkarleby. Fyll i formuläret här till höger så kontaktar vi er snarast. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.