ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Vi tillhandahåller läxhjälp i Grums för grund- och gymnasieskoleelever. Våra lärare är pensionerade och har flera års erfarenhet från svensk undervisning.

Läxhjälp i Karlshamn
Våra lärare brinner för att undervisa och barns utveckling och känner att de har så väldigt mycket att bidra med. Att de är pensionerade är inte en nackdel, utan snarare en väldigt stor fördel! Efter ett helt arbetsliv i svenska skolor, är de väldigt duktiga på sina ämnen och på hur barn lär sig. Kunskapsugglan och alla de lärare som arbetar för oss, är överens om att elever lättast lär sig av professionella lärare med oerhörd erfarenhet av undervisning!

När du fyllt i formuläret om studiehjälp i Grums kommun kommer vi att försöka finna en duktig lärare i närheten av Grums som kan tillgodose just ditt barns behov. Vi kontaktar er och går igenom era behov och ditt barns egen behov för att leverera bästa möjliga utfall. Läxhjälpen sker hemma hos er i Grums kommun.

Läxhjälp i Grums

Kunskapsugglan har tagit fram ett sätt att arbeta som leder till så lite administration som möjligt och maximal undervisningstid. Arbetssättet är omtyckt av lärare, barn och föräldrar. Hur studiehjälpen ska utformas överlämnar vi åt lärare, elever och föräldrar att besluta själva! Våra lärare är RIKTIGA lärare som inte bara har en lärarutbildning utan även erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du är på jakt efter läxhjälp som utförs av lärare med gedigen erfarenhet och omfattande kunskaper är det Kunskapsugglan du skall kontakta.

Vi har lärare lediga som utför läxhjälp i Grums; fyll i formuläret för intresseanmälan här bredvid så kontaktar vi er omgående. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.

Under texten kan du läsa mer om våra lärare i Grums.