ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Har du behov av läxhjälp i Alingsås? Kunskapsugglan använder endast väldigt erfarna pensionerade lärare med flera decenniers erfarenhet från svensk skola.

Läxhjälp i Lidköping
Våra lärare brinner för undervisning och barn och ungdomars lärande och känner att de har så otroligt mycket kvar att ge. Deras ålder är ingen nackdel, utan en stor fördel! Efter flera decenniers arbete i svenska skolor, är de specialister på sina ämnen och på hur barn och ungdomar fungerar. Vi i Kunskapsugglan och alla de lärare vi har anställda, är övertygade om att ungdomar effektivast lär sig av professionella lärare med oerhörd erfarenhet av undervisning!

Fyll i formuläret här bredvid så påbörjar vi processen att hitta en lärare som passar för just ditt barn. Ditt barns enskilda önskemål och de resultat du vill uppnå med studiehjälpen avgör urvalet av lärare. Vi tar kontakt med er och går igenom era behov och ditt barns egen behov för att åstadkomma bästa möjliga utfall. Läxhjälpen sker i er bostad i Alingsås.

Läxhjälp i Alingsås

För att reducera administrationen och maximera undervisningen har vi utvecklat ett annorlunda sätt att jobba på. Givetvis är det bra för er som föräldrar, men även era barn och lärarna som undervisar dem. Hur undervisningen ska genomföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn. Hos oss får du inte en färsk lärarstudent utan människor med gedigen erfarenhet från skolans värld och omfattande kunskap. Är det kompetens och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er familj.

Vi har lärare lediga för läxhjälp i Alingsås; fyll i formuläret här till höger så kontaktar vi er snarast. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.