ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Kunskapsugglan har privatundervisning och läxhjälp i Kungälv för barn och ungdomar i flera åldrar. Vi använder bara lärare med gedigen erfarenhet och som idag är pensionerade lärare.

Läxhjälp i Kungälv
Våra lärare brinner för att undervisa och barns utveckling och känner att de har så väldigt mycket kvar att ge. Deras ålder är ingen nackdel, utan snarare en väldigt stor fördel! Efter flera decenniers arbete i svenska skolor, är de experter på sina ämnen och på hur barn och ungdomar funkar. Vi i Kunskapsugglan och alla de lärare vi anlitar, är övertygade om att barn och ungdomar effektivast lär sig av professionella specialister med gedigen erfarenhet av undervisning!

För att vara säker på att ditt barn eller din ungdom får bästa möjliga hjälp, fyll i intresseformuläret med information om dig och ditt barn så kontaktar vi er inom kort för att gå igenom ditt barns behovsprofil. Ditt barns behov och målen med studiehjälpen avgör valet av lärare. Har ditt barn speciella behov eller om ni som föräldrar har andra krav kan det komma att ändra kraven på läraren. Givetvis kommer läraren hem till er i Kungälv så ditt barn kan studera i en bekant miljö.

Läxhjälp i Kungälv

För att reducera administrationen och maximera undervisningen har vi utvecklat ett annorlunda sätt att jobba på. Givetvis är det bra för er som föräldrar, men även era barn och lärarna som undervisar dem. Hur undervisningen ska genomföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn. Hos oss får du inte en färsk lärarstudent utan människor med stor erfarenhet från skolans värld och omfattande kunskap. Är det kompetens och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er familj.

Vi har lärare tillgängliga för läxhjälp i Kungälv; fyll i formuläret här bredvid så kontaktar vi er så fort vi kan. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.