ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Vi har läxhjälp i Lerum för barn och ungdomar i flera åldrar. Vi använder bara pensionerade lärare i vårt arbete. De har flera års erfarenhet från svensk undervisning och många av dem har tidigare jobbat med barn och ungdomar som har speciella behov.

läxhjälp i Gagnef
De lärare vi anställer gillar att undervisa och känner att pensionen inte ska hindra dem från att fortsätta utbilda barn. Att de är pensionerade är enbart positivt eftersom de har väldigt mycket erfarenhet av att arbeta i svenska skolor. De kan sina ämnen oerhört bra och vet hur barn lär sig bäst. Vi och samtliga våra lärare vet att barn har lättare att lära sig av erfarna lärare som brinner för undervisning; precis den typ av personer som utför vår läxhjälp!

Fyll i formuläret till höger så går vi igenom lärarna i Lerum och försöker hitta en lämplig lärare. Det är självklart mycket betydelsefullt att just ditt barns behov och det ni vill ha ut av läxhjälpen är det som avgör valet av lärare. För att hitta rätt lärare för ert barn kommer vi diskutera igenom barnets krav med er föräldrar för att se till att ert syfte med studiehjälpen uppnås. Ditt barn behöver inte resa till läraren utan läxhjälpen sker i ert hem i Lerum.

Läxhjälp i Lerum

Vi i Kunskapsugglan har skapat ett arbetssätt som innebär minimalt med administration och så mycket undervisningstid som möjligt. Detta uppskattas av lärare, elever och föräldrar. Hur läxhjälpen ska vara upplagd lämnar vi dock åt lärare, elever och föräldrar att välja själva! När vi talar om lärare menar vi riktiga lärare med en lärarutbildning och med erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du tror på värdet av flerårig erfarenhet och djupa kunskaper är det oss du skall prata med.

Vi har lärare lediga i Lerum, fyll i formuläret för intresseanmälan till höger, så kontaktar vi er snarast. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.

Våra lärare som kan ge läxhjälp i Lerum finns presenterade under detta stycke.