ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Har du behov av läxhjälp på Tjörn? Kunskapsugglan anställer bara pensionerade lärare med flera decenniers arbetslivserfarenhet från svensk skola.

Läxhjälp i Tjörn
De lärare vi anställer älskar att undervisa och känner att pensionen inte ska hindra dem från att fortsätta utbilda barn. Att de är äldre är enbart något positivt eftersom de har väldigt mycket erfarenhet av att jobba i svenska skolor. De kan ämnena de undervisar i otroligt bra och vet hur barn lär sig bäst. Vi och samtliga våra lärare vet att barn lättast lär sig när skickliga lärare som brinner för undervisning finns till hands för läxhjälp.

Fyll i formuläret till höger så går vi igenom lärarna på Tjörn och försöker hitta en lämplig lärare. Det är givetvis väldigt viktigt att ditt barns behov och målen för läxhjälpen styr valet av lärare. För att få bästa möjliga matchning kommer vi diskutera igenom barnets behov med er för att se till att målet med läxhjälpen uppnås. Barnet behöver inte resa till läraren utan studiehjälpen sker i ert hem i Tjörn.

Läxhjälp på Tjörn

Vi i Kunskapsugglan har tagit fram ett sätt att arbeta som leder till så lite administration som möjligt och maximal undervisningstid. Arbetssättet är omtyckt av lärare, barn och föräldrar. Hur studiehjälpen ska utformas överlämnar vi åt lärare, elever och föräldrar att avgöra själva! Våra lärare är RIKTIGA lärare som inte bara har en lärarutbildning utan även erfarenhet av skolvärlden och inget annat. Om du tror på värdet av lång erfarenhet och djupa kunskaper är det oss du skall vända dig till.

För tillfället har vi lärare som kan bistå er med läxhjälp på Tjörn. Tveka inte, utan kontakta oss genom formuläret så kommer vi kontakta er så fort vi kan. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.