ENDAST PENSIONERADE LÄRARE FRÅN SVENSK SKOLA!
ERFARENHET, ENGAGEMANG OCH EFFEKTIVT LÄRANDE.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

Kompetens, effektivitet och smidighet!

Vi har läxhjälp i Härnösand för barn i flera åldrar. Vi använder bara lärare med mångårig erfarenhet och som idag är pensionerade.

läxhjälp i Härnösand Våra lärare brinner för att undervisa och barns utbildning och känner att de har så oerhört mycket att bidra med. Att de är pensionerade är inte en nackdel, utan något positivt! Efter ett helt arbetsliv i svenska skolor, är de väldigt duktiga på sina ämnen och på hur barn lär sig. Kunskapsugglan och alla de lärare som arbetar för oss, är överens om att ungdomar lättast lär sig av professionella lärare med oerhörd erfarenhet av undervisning!

När du fyllt i formuläret om studiehjälp i Härnösand kommer vi att försöka finna en duktig lärare i närheten av Härnösand som kan tillgodose just ditt barns behov. Ditt barns personliga behov och de mål du vill uppnå med privatundervisningen använder vi för urvalet av lärare. Vi hör av oss till er och går igenom era behov och ditt barns egen behov för att leverera bästa möjliga utfall. Läxhjälpen sker hemma hos er i Härnösand.

Läxhjälp i Härnösand

För att minimera administrationen och maximera undervisningen har vi tagit fram ett unikt arbetssätt. Detta gagnar inte bara er som föräldrar, utan även era barn och lärarna som hjälper dem. Hur undervisningen ska genomföras avgörs av ditt barns lärare i samråd med dig och ditt barn. Hos oss får du inte en färsk lärarstudent utan människor med stor erfarenhet från skolans värld och omfattande kunskap. Är det kompetens och pedagogisk vikt du är ute efter är Kunskapsugglan rätt för er familj.

Vi har lärare lediga som kan utföra läxhjälp i Härnösand, fyll i formuläret här bredvid så kontaktar vi er omgående. Du kan även gå direkt till intresseformuläret genom att klicka här.